Onze merken:

L'Oreal Bonaire
L'Oréal Professionnel

Dromen, Ontwikkelen en Succesvol zijn... samen. Dit zijn drie belangrijke redenen waarom 's werelds beste kappers bewust kiezen voor L'Oréal Professionnel en haar producten.
L'Oréal Professionnel en haar kappers hebben een gemeenschappelijk belang, namelijk, dat vrouwen niet alleen allemaal verschillend zijn, maar ook allemaal uniek. Dit is ook de reden dat de filosofie van L'Oréal Professionnel is: "Allemaal verschillend, ieder uniek".
Als internationaal trendsetter op het gebied van mode, voorziet L'Oréal Professionnel de beste kappers en de meest getalenteerde kleurspecialisten van producten waarmee zij hun creativiteit optimaal kunnen ontwikkelen en toepassen. U heeft een feestje? Of u gaat trouwen? Opsteken; vast of half los, krullen of stylen. Wij helpen u graag met u haar en ook met uw make up.

Wilt u eens een totaal andere look? Wij houden van een uitdaging! Maak een afspraak bij ons en na overleg en advies veranderen wij je coupe, kleur en make up en sta versteld.

Parucci Bonaire

Parucci

Het merk kenmerkt zich aan de aparte en hippe uitstraling van de producten. Het merk Parucci is een van de weinige merken dat zich slechts richt tot stylingproducten. Styling is het eindstation van het kapsel, het maakt en vormt het kapsel, waardoor het een zeer belangrijke productlijn is.

Wil jij een product wat met je haar doet wat jij wilt? Kies dan voor Parucci stylingsproducten.

Kapsalon Bonaire

Knippen, kleuren, visagie Bonaire

Knippen, kleuren, visagie Bonaire