Behandelingen bij Hair Affair:

 • Knippen van uw haar

  Het knippen van haar is niet voor iedereen weg gelegd. Je moet het in je vingers hebben. Goed luisteren naar de klant is heel belangrijk om al haar/zijn wensen te weten te komen. Als u bij ons in de stoel zit, kijken we naar gezichtsvormen, haar structuur, type persoon en hoeveel tijd en energie u aan uw kapsel wilt besteden. Wij knippen dames, heren en kinderen.

 • Kleuren

  Haar kleuren grijsdekking bonaireOok houden we ons bezig met kleuren van uw haar. Van deelkleuringen, highlights, lowlights tot hele mooie egale kleuringen. Wij werken met L'Oréal Professionnel.

 • Omvormen van uw haar

  Omvormen is een algemeen woord voor je haarstructuur veranderen van vorm. Met een permanent kunt u kleine of grote krullen creëren maar u kunt het haar ook straighten en dat betekent juist het haar steil maken. Een omvormingsbehandeling is voor langere tijd en moet dus uitgroeien.

 • Visagie

  visagie en opmaken bonaireMake-up bepaalt je uiterlijk. Met een beetje make-up zie je er vaak net even beter uit en voel je je een stuk zekerder. Of je nu naar je werk gaat of een avond uit, visagie maakt het verschil. Het geeft nuances aan je persoonlijke verzorging.

 • Bruidskapsel & make-up

  kapsel bruid en makeup bruid bonaireDe mooiste dag van je leven, dan wil je er stralend uit zien! Naast een prachtig bruidskapsel kunnen wij ook je bruids make-up verzorgen. Je hoeft geen bruid te zijn om een oogverblindende make- up te krijgen. Heb je een feestje of wil je je zelf een keer verwennen? Er zijn redenen genoeg om het beste uit je zelf te halen.

 • Extra gezichtsverzorging

  gezicht verzorgen bonaireOok doen wij extra verzorging van u gezicht. Wimperextensions, wenkbrauwen of wimpers kleuren. Het harsen van je wenkbrauwen, lip of kin; het is mogelijk bij Kapsalon Hair Affair.

 • Wimperextensions

  Extra lange wimpers bonaire Iedereen wil lange, volle wimpers, en niet altijd lukt dat met mascara. Daar is nu een oplossing voor namelijk wimperextensions. Wimperextensions bestaat al lang in Amerika en Engeland en is nu ook een trend in Nederland. Wij als moderne salon op Bonaire bieden u daarom ook deze behandeling. Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Net alsof je met lange wimpers gezegend bent of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Als je er eenmaal aan begint wil je je zelf niet meer zonder kennen.